torsdag 22 september 2011

Estackars katt.
Våran ena katt måste till djursjukhuset, hon verkar ha något sår eller nåt som blöder. Stackaren, måste göra jätteont :(


____

Kaffe<3

6 kommentarer:

  1. Hur gick det med missen?

    F.ö: som du ser så har du min bloggadress nu, mjukstartar med att exponera den här innan den kommer upp på dörren, ha ha. Mm. Joråsåatteeh. Nervöst att go public! Men det måste väl ske någon gång.

    Håller tummarna för katt!

    SvaraRadera
  2. Det gick inte så bra med katten. Det var mycket värre än vi trodde. Hon har inflammation i livmodern :( Så vi fick tre alternativ. Första var att operera bort livmodern och det skulle kosta ca 16.000 (vem fan har så mycket pengar?? ) Andra alternativet var att testa en hormonbehandling och antibiotika , tredje var att avliva henne. Så på grund av bristande pengar så tog vi hormonbehandlingen som kostar ca 7.000 istället för 16. Så vi hoppas att hon klarar sej!

    SvaraRadera
  3. och.. vart är din bloggadress? jag kanske bara är blind haha. :P

    SvaraRadera
  4. BTW, hittade till din blogg nu :)

    SvaraRadera
  5. Åh stackars lilla!!! :( Men gud vilken tur att ni kollade upp det. Usch. Hoppas att allting löser sig!

    Haha, ja, den är ju länkad i namnet juuu :p

    SvaraRadera
  6. Jaa det var verkligen tur. Så vi gjorde röntgen, ultraljud och allt möjligt. stackars lilla hamnade i duschen nu för att bli tvättad , så hon inte får hudinfektion. det gillade hon inte :P

    haha, men jag har inte så bra koll på sånt :D Men nu har jag hittat iaf :) Det var snällt och modigt av dej att ge ut din privata till mej! :)

    SvaraRadera

TACK FÖR DIN KOMMENTAR!